GO UP
Image Alt

Αναζήτηση εκδρομών

Διάσχιση Σμόλικα και Κόνιτσα! Ένα μοναδικό τριήμερο με αυθεντική Ηπειρώτικη φιλοξενία στην Κόνιτσα και πολύ βουνό θα έχουν την τύχη να απολαύσουν οι συμμετέχοντες της εκδρομής αυτής που επιμελήθηκε με αγάπη η Hiking Greece.

€195 /άτομο

Μια εμπειρία ζωής στο βουνό των Θεών! Ο Όλυμπος, το βουνό που με την ιδιαίτερη φυσική του ομορφιά και την μοναδική ενέργεια σε προσκαλεί και σε προκαλεί να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου και να το γνωρίσεις.

€115 /άτομο

To Everest Base Camp trek συγκαταλέγεται ανάμεσα στις διασημότερες πεζοπορικές διαδρομές στον κόσμο και σχεδιάστηκε για αυτούς που αγαπούν την περιπέτεια στα βουνά και θέλουν να έρθουν κοντά στην Μητέρα όλων των Βουνών, το Έβερεστ.

€1880 /άτομο
14 Ημέρες

Πεζοπορία συνδυασμένη με παιχνίδι και μάθηση για τους μικρούς μας και μια ευκαιρία εκγύμνασης για τους μεγάλους.

€10 /άτομο
1 ημέρα

Ψάχνετε για λίγο περισσότερη περιπέτεια; Υπάρχει μια καλή ποικιλία από άγριες αλλά όμορφες και πιο τεχνικές διαδρομές για να φτάσετε στο Οροπέδιο των Μουσών από τη βόρεια πλευρά του Ολύμπου. Το επίπεδο δυσκολίας αυξάνεται εδώ, αλλά με τους έμπειρους και αξιόπιστους οδηγούς μας, θα σας φανεί φυσιολογικό!

€250 /άτομο

Είσαι σε καλή φόρμα; Τότε απόλαυσε τρέξιμο από τα Πριόνια στο Οροπέδιο των Μουσών και πίσω σε μερικές μόνο ώρες.

€100 /άτομο

2-ήμερη πεζοπορία στο μυθικό βουνό του Ολύμπου! Αν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, αλλά θέλετε να ζήσετε απόλυτα την εμπειρία του Ολύμπου, αυτή η διήμερη εκδρομή είναι ειδικά σχεδιασμένη για εσάς! Σε αυτήν την εκδρομή θα ανεβείτε με τους έμπειρους οδηγούς μας στην κορυφή Σκολιό στα 2911μ. ή αν επιθυμείτε ακόμα και στην κορυφή του…

€155 /άτομο

Μια πιο χαλαρή ανάβαση στον Όλυμπο! Η τριήμερη αυτή εκδρομή θα σας δώσει ακόμη περισσότερο χρόνο για να βιώσετε τον μοναδικό Όλυμπο! Θα πεζοπορήσετε σε πολύ μικρή ομάδα, για καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία και με χαλαρότερους ρυθμούς μαζί με τους έμπειρους συνοδούς μας, θα έχετε την ευκαιρία να φτάσετε στην κορυφή Σκολιό στα 2911μ. ή…

€230 /άτομο

8ήμερη πεζοπορία και διακοπές στη Σίφνο! Γίνετε μέρος μιας μικρής ομάδας πεζοπόρων, περπατήστε μαζί μας γύρω από το κυκλαδίτικο νησί της Σίφνου και εξερευνήστε περισσότερα από 150 χιλιόμετρα μονοπατιών. Η περιπλάνηση στο δυτικό τμήμα του νησιού διαθέτει έκταση 2000 στρεμμάτων που αποτελεί μέρος του ευρωπαϊκού δικτύου φυσικών προστατευόμενων περιοχών "Natura 2000" που φιλοξενεί πολλά και…

€795 /άτομο

Γνωρίστε την ανεξερεύνητη πλευρά της Β.Πίνδου! Με βάση μας τον φιλόξενο ξενώνα στον Γυφτόκαμπο θα περιηγηθούμε κάτω από τις βόρειες ορθοπλαγιές του όρους Τύμφης για να ανακαλύψουμε τα καλά κρυμμένα διαμάντια της περιοχής.

€245 /άτομο

Μια υπέροχη ολοήμερη απόδραση σε απόσταση μόλις μιας ώρας από τη Θεσσαλονίκη! Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για πεζοπορία σε μια από τις πιο γραφικές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Θα κάνουμε πεζοπορία, θα κολυμπήσουμε στη Γαλάζια λίμνη Σκρα, θα δοκιμάσουμε παραδοσιακό φαγητό και κρασί. Όλα σε μια μέρα!

€70 /άτομο

Τρέξτε στα μονοπάτια της Πάρνηθας, μόλις μία ώρα μακριά από την πολυσύχναστη πόλη της Αθήνας, με τον εξαιρετικό δρομέα μας Χρήστο!

€100 /άτομο